Dirk Van Der Haegen Pleisterwerken is een dynamisch bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring.
Gespecialiseerd in binnenbepleistering en buitenpleisters met een uitgebreid aanbod van renovatie tot nieuwbouw, van woning tot appartement, van kelder tot zolder, …

Dirk heeft als streefdoel vakkundig, professioneel en proper werk af te leveren, met een durf op vooruitzien. Zichzelf steeds bij te scholen en in vraag te blijven stellen.

Een groeiend klantenbestand, het manueel uitvoeren van werken – al dan niet in onderaanneming – brengt ons tot de huidige referentiepagina.

Renovatieprojecten, waar vaak specifiek problemen de kop opsteken, beschouwen wij telkens opnieuw als een boeiende uitdaging. Vanzelfsprekend wordt ook de afwerking van uw nieuwbouw met kennis van zake ter harte genomen.

Waar vaak specifieke problemen de kop op steken, beschouwen wij deze telkens opnieuw als een boeiende uitdaging.
Met een goede voorbereiding, de juiste keuze van technieken en materialen en de vakkundige toepassing en verwerking ervan wordt uw woning stap voor stap “aangekleed”.

De methodische en verzorgde aanpak van de zaakvoerder Dirk Van Der Haegen, zorgde voor een sterke reputatie in de regio!
Het nakomen van gemaakte afspraken – in elk opzicht ervan – is dé basis voor een optimale en correcte samenwerking.

Door een goede planning en een flexibele inzet kunt u er op rekenen dat de pleisterwerken snel, correct en op tijd gebeuren.
U bent ongetwijfeld ook op zoek naar een stukadoor die perfecte kwaliteit levert tegen een competitieve en onklopbare prijs? Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor een onberispelijke, manuele uitvoering van de pleisterwerken op uw werf.

Communicatie met onze klanten is net zo belangrijk als het uitvoeren van de werken zelf.
Ons motto luidt dan ook : “ we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen!”

Geïnteresseerd?

Surf alvast eens door onze site voor een verdere kennismaking of neem vrijblijvend contact op voor een gratis prijsofferte!